У Кам’янському пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 24 травня у Кам'янському провели чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Про це на своїй Telegram-сторінці розповів мер міста Андрій Білоусов.
За його словами, до порядку денного було включено 36 питань.

Члени виконавчого комітету заслухали та схвалили звіт департаменту фінансів про виконання бюджету громади за І квартал цього року.
Затвердили Положення про запровадження системи енергоменеджменту в бюджетній сфері територіальної громади. Основна мета – забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів і підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ.
Затвердили порядок перерахування у 2023 році коштів субвенції з місцевого бюджету державному бюджету. Кошти будуть спрямовані на забезпечення однієї з військових частин, – зазначив Андрій Білоусов.

Мер Кам'янського також повідомив, що більше половини питань були підготовлені службою у справах дітей, відділом розподілу житлової площі та департаментом соціальної політики й стосувалися встановлення опіки, надання статусу дитини-сироти та питань користування соціальним житлом.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment